پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: موفقیت استان در کنترل کووید ۱۹ مثمرثمر واقع گردیدو باعث شد تا هفته آینده هیچ شهرستان قرمزی در سطح استان نخواهیم داشت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی  استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: موفقیت استان در کنترل کووید ۱۹ مثمرثمر واقع گردیدو باعث شد تا هفته آینده هیچ شهرستان قرمزی در سطح استان نخواهیم داشت.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمدمهدی بانشی در جلسه وب کنفرانس با مدیران شبکه‌های بهداشت هشت ‌شهرستان کهگیلویه و بویراحمد گفت: تلاش مدیران شبکه‌های بهداشت موجب شده در آمارهای خوب کشوری مقابله با کووید ۱۹ همواره نام استان کهگیلویه و بویراحمد مطرح شود.


وی تصریح کرد: جزء استان‌های موفق در کنترل کووید ۱۹ بودیم و علی‌رغم محرومیت استان اما به همت نیروهای کاربلد و منسجم در کنترل بیماری عملکرد خوبی داشتیم.


 وی بیان کرد: به همه مردم استان این مژده را می‌دهم که هفته آینده هیچ شهرستان قرمزی نخواهیم داشت و با همکاری خوب مردم  وضعیت چند شهرستان نارنجی هم زرد خواهد شد.


 رئیس مرکز بهداشت کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در کنار کار سخت مقابله با کووید ۱۹، خدمات ارائه شده در استان ۲ برابر میانگین کشوری است که بیانگر عملکرد خوب همه همکاران بهداشتی و درمانی است.


 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی استان در بخش دیگری از سخنان خود به طرح شهید سلیمانی در راستای مقابله با کووید ۱۹ اشاره کرد و گفت: طرح شهید سلیمانی فرصت مناسبی برای مقابله با این بیماری است. در این طرح از ظرفیت نیروهای جوان و با انگیزه در سه محور نظارت، مراقبت و  حمایت حداکثر استفاده برده شود.


 وی به راهبردهای مورد توجه سازمان جهانی بهداشت اشاره کرد و گفت: تست، تست، تست اصلی‌ترین راهبرد سازمان جهانی است و در استان هم باید دنبال کنیم. در استان محدودیت داشتیم چرا که با یک دستگاه PCR تعداد تست‌های روزانه زیر ۴۰۰ مورد بود به همین دلیل خیلی از بیماران را از دست دادیم و موجب شد بیماری سیر صعودی داشته باشد.


 دکتر بانشی ابراز داشت: در حال حاضر  دستگاه دوم PCR وارد استان شده،  ظرفیت روزانه تست‌ها به بیش از ۷۰۰ تست در روز رسیده است، با اضافه شدن رپید تست‌ها ۳۰۰ مورد جدید اضافه و ظرفیت‌ تست‌ها به ۱۰۰۰ مورد در روز خواهد رسید و اگر تست‌ها در سطح گسترده انجام و قرنطینه‌ به خوبی صورت گیرد گام موثری در مقابله با این بیماری برداشته‌ایم.


 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی با تاکید بر انجام بیماریابی درست و اصولی گفت: تست‌ها باید در ازمایشگاه ثبت شود، در صورتی که تستی در آزمایشگاه ثبت نشده باشد به شهرستان‌ها برگشت داده می‌شوند.


 دکتر بانشی یادآور شد: توزیع واکسن آنفلونزا برای گروه‌های پرخطر و آسیب‌پذیر مانند سالمندان و افراد دارای بیماری زمینه‌ای افزود: ۵ هزار مورد جدید واکسن وارد استان شده زمان تزریق واکسن‌ها گذشته اما اجازه ندهید از این دیرتر شود. هفته آینده حتی اگر یک مورد واکسن تزریق نشده گروه های هدف اعم از بیماران زمینه ای سالمندان و غیره.....بود با مدیر شبکه برخورد می‌شود.


 وی در پایان خاطرنشان کرد: ۱۴ هزار واکسن آنفلونزا در استان تقسیم شده اما ۹ هزار و ۵۰۰ مورد آن ثبت شد. ۴ هزار و ۵۰۰ مورد دیگر یا ثبت نشده یا اینکه تزریق نشده است.


به گزارش وب دا: مهندس فایر شریفی مسوول واحد امور آزمایشگاه های مرکز بهداشت استان ضمن بیان جزئیات کامل،گفت: در قالب ابلاغ چهارم بسیج ملی به عنوان طرح شهید سردار حاج قاسم سلیمانی می باشد، و شایان ذکر است که نشست وب کنفرانس با حضور دکتر محمد مهدی بانشی رییس مرکز بهداشت استان، بصورت وب کنفرانس با مدیران شبکه های بهداشت هشت شهرستان و سایر مسوولان بهداشتی و درمانی مرتبط در سالن اجلاس معاونت بهداشتی برگزارشد.


 ارسال خبر/ سید حسین رازیان